Til toppen

VANNRENSESYSTEM

Vie serien til Klart Vann består av en rekke forskjellige rensesystem. Filtrene har en gjennomprøvd konstruksjon, sammensatt i Norge av førsteklasses komponenter fra verdens ledende produsenter. På nettsiden viser bare et utvalg av våre modeller, for større installasjoner ber vi deg ta kontakt. Alle modeller kan leveres som Twin-system med 24/7 drift.

Vie serien kan benyttes for rensing av eksempelvis drikkevann, prosessvann, industrivann, demineralisert vann osv. Som utgangspunkt for valg og dimensjonering av renseteknisk løsning, anbefales det normalt alltid at det tas en vannprøve.

Vi hjelper deg med å finne riktig system til ditt behov.

Sorter Anbefalte
Nyhet

VIE JUMBO-10/BCUV VANNRENSESYTEM

Ferdig brakett-montert system som kombinerer kullfilter og UV-desinfisering. Kombinasjonen gir et to-trinns behandlingssystem som er svært kompakt, miljøvennlig og gir en sikker bakteriologisk barriere.
4011916

VIE JUMBO-12/BCUV  VANNRENSESYSTEM

Ferdig brakett-montert system som kombinerer partikkelfilter, kullfilter og UV-desinfisering. Kombinasjonen gir et tre-trinns behandlingssystem som er kompakt, miljøvennlig og gir en sikker bakteriologisk barriere.
4011929

VIE AVHERDINGSFILTER

Avherdingsfilter benyttes hvor det er høyt innhold av kalk i vannet. Våre standard modeller vises her. Kontakt oss for modeller med høyere kapasitet.

VIE HUMUSFILTER

Humusfilter benyttes hvor det er høyt fargetall (humus) i vannet. Våre standard modeller vises her. Kontakt oss for modeller med høyere kapasitet.

VIE AKTIVT KULLFILTER

Aktivt kull reduserer lukt, smak, klor, klororganiske forbindelser og kjemisk forurensing. Våre standard modeller vises her. Kontakt oss for modeller med høyere kapasitet.

VIE KOMBINASJONSFILTER

Vie-kombifilter har en unik kombinasjon av høykvalitetsmedia for reduksjon av blant annet jern, mangan, hydrogensulfid, CO₂, hardhet, partikler og tungmetaller uten bruk av kjemikalier.

Vie-Demin

Kompakt vannbehandlingsløsning for demineralisering av vannet.

Vie-Batteri

Brukervennlig og fleksibelt filtersystem for demineralisering av vannet.