Til toppen

VANNRENSESYSTEM


Vie serien til Klart Vann består av en rekke forskjellige rensesystem. Filtrene har en gjennomprøvd konstruksjon, sammensatt i Norge av førsteklasses komponenter fra verdens ledende produsenter. På nettsiden viser bare et utvalg av våre modeller, for større installasjoner ber vi deg ta kontakt. Alle modeller kan leveres som Twin-system med 24/7 drift.

Vie serien kan benyttes for rensing av eksempelvis drikkevann, prosessvann, industrivann, demineralisert vann osv. Som utgangspunkt for valg og dimensjonering av renseteknisk løsning, anbefales det normalt alltid at det tas en vannprøve.

Vi hjelper deg med å finne riktig system til ditt behov.

Sorter etter: Anbefalte

VIE AVHERDINGSFILTER

Avherdingsfilter benyttes hvor det er høyt innhold av kalk i vannet. Våre standard modeller vises her. Kontakt oss for modeller med høyere kapasitet.
7001500

VIE HUMUSFILTER

Humusfilter benyttes hvor det er høyt fargetall (humus) i vannet. Våre standard modeller vises her. Kontakt oss for modeller med høyere kapasitet.
7001510

VIE AKTIVT KULLFILTER

Aktivt kull reduserer lukt, smak, klor, klororganiske forbindelser og kjemisk forurensing. Våre standard modeller vises her. Kontakt oss for modeller med høyere kapasitet.
7001505

VIE KOMBINASJONSFILTER

Vie-kombifilter har en unik kombinasjon av høykvalitetsmedia for reduksjon av blant annet jern, mangan, hydrogensulfid, CO₂, hardhet, partikler og tungmetaller uten bruk av kjemikalier.
7001540

RADONETT

Radonett passer for deg som har radongass, hydrogensulfid, karbondioksid eller andre gassflyktige forbindelser i drikkevannet. Radonett vil løse problemene med denne type vannkvalitet.
7001545

RADONETT TILBEHØR

Her finner du et utvalg av standard tilbehør til Radonett system. Kontakt oss hvis du ikke finner den reservedelen du trenger.
7001550