Til toppen

KJEMIKALIER

Sorter etter: Anbefalte

Salttabletter 25 kg sekk

Axal Salttabletter brukes til regenerering av avherdnings- og humusfiltre. Sekken inneholder 25 kg salt.
4016151

Super iron out

Brukes sammen med salt i regenereringen av avherdningsfiltre. Super Iron Out hjelper til med å rense filtermassen fra utfelt jern og mangan. Dette øker både effektiviteten og levetiden til ditt avherdningsfilter.
4012354

KALIUMPERMANGANAT

kaliumpermanganat brukes som regenerant for jern og mangan-filtre
7002055

DRYOX

DryOx er ideell for rengjøring av overflater som har problemer med biofilm. Tablettene inneholder et virkestoff som effektivt bryter gjennom og destruerer biofilm.
7002050

APF (Public Floc) - 20 KG

20 kg kanne - APF® (All Poly Floc) er et unikt multi-spekter koagulant og flokkulant. Den inneholder fem aktive komponenter og dekker derfor et bredt spektrum. Ved bruk av APF vil store deler av partikler og bakterier bli fjernet fra vannet. Dette reduserer mengden stoff som må oksideres noe som fører til at klorforbruket reduseres til et minimum.
100707

ACO 20 kg

ACO - 20 kg er et innovativt og miljøvennlig produkt som desinfiserer vannet ved å forsterke solens naturlige desinfeksjonskraft (solenergi). ACO er spesielt godt egnet til utendørs basseng. ACO beskytter klor mot sollys og UV-bestråling.
100710

NoPhos

NoPhos er et naturlig produkt som hemmer oppblomstringen av alger og bakterier i vannet. Nophos binder seg til fosfatet og gjør det utilgjengelig for mikroorganismer. Uten fosfat vil ikke alger og bakterier kunne vokse og formere seg.
7002060