Til toppen

KJEMIKALIER

Sorter Anbefalte

KALIUMPERMANGANAT

Kaliumpermanganat brukes til regenerering av jern- og manganfilter.

Iron Out

Brukes sammen med salt til regenereringen av avherdningsfilter der hvor råvannet i tillegg til kalk inneholder jern/mangan. Iron Out øker effektiviteten og levetiden til ditt avherdningsfilter. Produktet kan også benyttes til rengjøring av fliser, badekar, vasker og oppvaskmaskiner.
4012354

APF (Public Floc) - 20 KG

20 kg kanne - APF® (All Poly Floc) er et unikt multi-spekter koagulant og flokkulant. Den inneholder fem aktive komponenter og dekker derfor et bredt spektrum. Ved bruk av APF vil store deler av partikler og bakterier bli fjernet fra vannet. Dette reduserer mengden stoff som må oksideres noe som fører til at klorforbruket reduseres til et minimum.
100707

ACO 20 kg

ACO - 20 kg er et innovativt og miljøvennlig produkt som desinfiserer vannet ved å forsterke solens naturlige desinfeksjonskraft (solenergi). ACO er spesielt godt egnet til utendørs basseng. ACO beskytter klor mot sollys og UV-bestråling.
100710

NoPhos

NoPhos er et naturlig produkt som hemmer oppblomstringen av alger og bakterier i vannet. Nophos binder seg til fosfatet og gjør det utilgjengelig for mikroorganismer. Uten fosfat vil ikke alger og bakterier kunne vokse og formere seg.