Til toppen

PRODUKTER

Vi har et stort utvalg av vannbehandlingsprodukter i vår nettbutikk. For større anlegg og prosjekt, ta kontakt direkte. 

Bedrift
Du er hjertelig velkommen inn i vår nettbutikk. Noen utvalgte varer er tilgjengelig for kjøp uten å ha brukerkonto. For et større utvalg, tilgjengelige priser og mer teknisk informasjon må du opprette et kundeforhold. Kontakt oss for tilgang. Uten innlogging skjer betaling med kort, mens innloggende kunder får muligheten til å betale med faktura. 

Privatperson
Er du privatperson har du mulighet til å handle utvalgte forbruksvarer til ditt renseanlegg i vår nettbutikk. Bruk søkefeltet hvis du har varenummeret, evnt let i menyen på siden for å se om produktet er tilgjengelig. Er ikke varen tilgjengelig i nettbutikken kan du handle via våre forhandlere. Ta kontakt hvis du lurer på noe. Vi har laget en oversikt over alle våre forhandlere, slik at du enkelt kan ta kontakt med den rørleggeren som er i nærheten av deg. 

Utvalgte produkter

CO2 ENGANGSSYLINDER 0.6 KG

CO2 engangsflaske med kapasitet på ca. 120 liter vann som passer til alle våre WG modeller.
4019811

KALIUMPERMANGANAT 1 KG

1 kg Kaliumpermanganat brukes til regenerering av jern- og manganfilter.
4012329

Iron Out

Brukes sammen med salt til regenereringen av avherdningsfilter der hvor råvannet i tillegg til kalk inneholder jern/mangan. Iron Out øker effektiviteten og levetiden til ditt avherdningsfilter. Produktet kan også benyttes til rengjøring av fliser, badekar, vasker og oppvaskmaskiner.
4012354

FILTERSETT TIL VIE-JUMBO 12/BCUV

Filtersett til Vie Jumbo 12/BCUV som inneholder et forfilter, et kullfilter og en UV-lampe. Ved normal drift - 1 års forbruk anbefales det å bytte kullfilter hver 6. måned og man kan da supplere filtersettet med et ekstra kullfilter.
4012091

FILTERSETT TIL VIE JUMBO-12/D4 (gammel modell)

Filtersett til Vie Jumbo 12/D4 som inneholder et forfilter, et kullfilter og en UV-lampe. Ved normal drift - 1 års forbruk anbefales det å bytte kullfilter hver 6. måned og man kan da supplere filtersettet med et ekstra kullfilter.
4012094

UVMAX TILBEHØR

Her finner du UVMAX tilbehørsprodukter til UVMAX systemene. Alle deler er originale fra Viqua. Finner du ikke det du leter etter må du gjerne ta kontakt.

VIE ANALYSEPAKKE DRIKKEVANN (FY/KJ)

Klart Vann analysepakke er for deg som har egen vannforsyning og som vil sikre at vannet du drikker imøtekommer kravene som anbefales gjennom Norges drikkevannsforskrift. Etter bestilling vil du få tilsendt nødvendig prøveflaske som må sendes i retur til oss.
4019766

FILTERPATRON HARMSCO 20-WB-HB 20-5W

Jumbo foldepatron i 20" lengde og filtreringsgrad 5 my.
4012538

KULLPATRON JUMBO 20-HAC-BB-20W

Jumbo kullfilterpatron i 20" lengde og filtreringsgrad 5 my. Passer til Jumbo filterhus.
4012615