Til toppen

HUS OG HYTTE

Kvaliteten på vannet er avhengig av vannkilde, rørnett og andre ytre faktorer. Faktorene som påvirker vannet kan gi bakteriell forurensning, dårlig smak, lukt, skittent vann mm. Vi har et utvalgt sortiment for både de som har kommunalt vann og de som har egen vannkilde.

Har man privat vannkilde anbefaler vi å utføre en vannanalyse. En analyse vil kunne avdekke behovet for rensing og hvilke tiltak som er best egnet for akkurat denne vannkilden. Vannanalysen vil gi en trygghet til å foreta riktig valg av vannbehandlingsutstyr.

Sorter Anbefalte
Nyhet

VIE JUMBO-10/BCUV VANNRENSESYTEM

Ferdig brakett-montert system som kombinerer kullfilter og UV-desinfisering. Kombinasjonen gir et to-trinns behandlingssystem som er svært kompakt, miljøvennlig og gir en sikker bakteriologisk barriere.
4011916

VIE JUMBO-12/BCUV  VANNRENSESYSTEM

Ferdig brakett-montert system som kombinerer partikkelfilter, kullfilter og UV-desinfisering. Kombinasjonen gir et tre-trinns behandlingssystem som er kompakt, miljøvennlig og gir en sikker bakteriologisk barriere.
4011929

VIE JUMBO 12/UVD4 (gammel modell)

Vie Jumbo 12/UVD4 er den gamle modellen vår. Den er nå  erstattet med Vie Jumbo 12/BCUV. Tilbehør til gammel modell finner du nedenfor.
7009610

Cleone Classic

Cleone RO-system er egnet til deg som ønsker et trygt, sunt og godt drikkevann. Monteres på et tappested sammen med en membrantank (kjøpes separat). Egen tappekran medfølger.
1003061

SPIRIT 300

Spirit RO-system er egnet til deg som ønsker et trygt, sunt og godt drikkevann. Monteres på et tappested. Tappekran er inkludert. Spirit 300 skiller seg ut fra Cleone Classic med en høyere kapasitet som gjør at du ikke trenger lagertank.
1003042

Klart Vann Kullfilter 1.0

Klart Vann Kullfilter 1.0 er en unik filterløsning for montering under kjøkkenbenk.
4012151

Klart Vann Kullfilter 2.0

Klart Vann Kullfilter 2.0 er en unik filterløsning for montering på ditt hovedinntak for rensing av alt forbruksvann.
4012153

Klart Vann Partikkelfilter 1.0

KV Partikkelfilter 1.0 er utviklet for montering på hovedinntak til mindre boenheter som leiligheter og små hytter. Partikkelfilteret hindrer partikler, slam og sand fra å komme inn i boligens rørinstallasjoner, armaturer og ventiler.
4012152

Klart Vann Partikkelfilter 2.0

KV Partikkelfilter 2.0 er beregnet på hovedinntak til eneboliger og fritidsboliger. Partikkelfilteret hindrer partikler, slam og sand fra å komme inn i boligens rørinstallasjoner, armaturer og ventiler.
4012154

DUPLEX

Duplex filtersystem egner seg til deg som ønsker å forbedre kvaliteten på drikkevannet. Egen tappekran og monteringsdeler medfølger.
4012009

Simplex benkefilter

Simplex er et enkelt filter for deg som ikke ønsker fastmontert filter. Ypperlig til kjøkken, båten, hytta, kontoret og campingvognen.
4012003

Hytte og fritidsfilter

Hytte og fritidsfilteret er for deg som ønsker bakteriologisk sikkert, rent og sunt drikkevann på steder hvor det ikke er innlagt vann og strøm.
4012011