Til toppen

Cleone Classic

Produktnummer: 1003061
Lagerstatus:
Last ned datablad

Cleone RO-system er egnet til deg som ønsker et trygt, sunt og godt drikkevann. Monteres på et tappested sammen med en membrantank (kjøpes separat). Egen tappekran medfølger.

Takket være avansert pålitelig og moderne vannbehandlingsteknologi, utviklet og produsert i Sverige - serverer Cleone rent drikkevann slik naturen ønsket det skulle være.

Cleone bruker avansert teknologi for å behandle vannet. Vannforurensning i partikkelform møter først en barriere som består av tre forfiltre. Større partikler som sediment, skitt og rust med en diameter på 0,02 mm eller større fjernes av det første forfilteret. Kolloide partikler som ikke er synlige for øye og som passerte det første filteret stoppes av neste forfilter som er fire ganger finere. Det tredje forfilteret består av høykvalitets aktivt-kull som absorberer klor, mikropartikler, enkelte organiske urenheter og smaksstoffer. Vannet som har gått gjennom en tre-trinns behandling er allerde på dette stadiet bedre enn vann fra springen, men dette er bare begynnelsen.

Neste behandlingstrinn er gjennom en omvendt osmose membran som filtrerer vann ned på et molekylært nivå. Vannet pumpes gjennom membranen som består av millioner av porer som ikke er større enn 0,0001 mikron, kun synlig under elektronmikroskop. Mellom 95-99% av kjemiske stoffer, organiske stoffer, giftstoffer, tungmetaller, trihalometaner, biologiske urenheter og hundrevis av andre molekyler (som er oppløst i vann) skilles ut av membranen og spyles til avløp. Omvendt osmose er den mest avanserte og pålitelige vannrenseteknologien tilgjengelig i dag.

Cleone har en innebygd innovativ automatisk rengjøringsfunksjon av membranen. Denne funksjonen spyler regelmessig urenheter fra membranoverflaten for å gi membranen lenger levetid og sørge for at det rensede vannet er så rent som det blir fra første dråpe, nesten uavhengig av forurensninger i fødevann. Alt dette skjer automatisk.

Etter å ha passert membranen ledes renset vann gjennom et aktivt kullfilter som polerer vannet for flyktige gassformer som kan ha passert membranen. Resultatet er overraskende forfriskende og nøytral ren smak som bare kan sammenlignes med det beste av det beste av rent vann.

Cleone må monteres sammen med en membrantank. Denne følger ikke med.
Ønsker man å gå opp i høyere kapasitet og unngå membrantank er Spirit 300 et godt alternativ.

Krav på råvann (innløpsvann)
Vanntrykk (ved tapping):  0,8 - 7,0 bar
TDS: <2000 mg/l
Konduktivitet (µS/cm, 25°C): <2600
Hardhet: <20 °dH

NB! Vi vil gjøre oppmerksom på at bildene er kun illustrerende og kan avvike fra virkeligheten.

Modell Cleone Classic
Kapasitet 0,3 l/min (med 17l lagertank = ca. 3 l/min)
Vekt 12,2 kg
Temperatur min/maks 2/38 °C
Rensekapasitet 190 l/dag
Renseteknikk Omvendt osmose
Gjenvinning (vann som renses) 25%
Strømforbruk 23 W
Størrelse (H x B x D) 41,6x21,5x38,0 cm
Installasjonsmål (HxBxD) 41,6x21,5x42,0 membrantank kommer i tillegg cm
Egen kran Medfølger
Lagertank Må kjøpes separat

Cleone membrantank 17 liter

Membrantank til Cleone med volum på 17 liter.
1003083

CLEONE CL-20 partikkel forfilter

Filterpatron til Cleone, forfilter 20 my.
1003071

CLEONE CL-5 partikkel forfilter

Filterpatron til Cleone, forfilter 5 my.
1003072

CLEONE CL-C aktivt kullfilter

Filterpatron til Cleone, kullfilter.
1003073

CLEONE CL-INLINE-C aktivt kullfilter m/integrert kopling

Filterpatron til Cleone, Inline kullfilter med integrert kobling.
1003074

FILTERSETT TIL CLEONE CLASSIC (1 års forbruk)

Filtersettet for 1 års forbruk til din Cleone Classic inneholder syv originale patroner designet for å sikre optimal vannkvalitet.
1003070