Til toppen

Web-kunde


Noen produkter i nettbutikken er tilgjengelig selv om du ikke har brukerkonto. Dette er i hovedsak forbruksvarer og er tilgjengelig for alle. 

For å kunne handle med brukerkonto må du ha et kundeforhold. Er du allerede kunde eller ønsker å bli kunde kan du kontakte oss på post@klart-vann.no for tilgang til nettbutikken. Det er kun bedrifter som kan opprette et kundeforhold hos oss. 

Etter at du har fått bekreftelse på at du er registrert som web-kunde kan du gå inn på nettsiden vår og trykke på «min side – logg inn». Her må du velge å trykke på «Glemt passord» for å kunne opprette et personlig passord. Du må beregne noen virkedager fra du har sendt forespørsel på å bli web-kunde til du har tilgang til nettbutikken. 

Min side
Når du er innlogget vil du ha mulighet til å se ordrehistorikk, lagrede handlelister og profilinformasjon. Du har også mulighet til å se og endre de registrerte leveringsadressene og fakturainformasjon. På min side kan du også endre passord. 

Betaling
Har du et kundeforhold kan du få tilsendt faktura som normalt etter at ordren er behandlet. Faktura sendes enten på epost eller EHF. Vi sender ikke faktura på papir. 

Handlevogn
Når du er i en handlevogn har du mulighet til å lagre handlevognen hvis du eksempelvis ikke ønsker å fullføre kjøpet den dagen. Eller du kan lagre handlevogn på kundenavn eller installasjon hvis du har faste innkjøp. Det vil gjøre dine innkjøp lettere og enklere. Oversikt over lagrede handlevogner finner du under «min side».