Til toppen

Web-kunde


Hvordan bli web-kunde
For å kunne handle i vår nettbutikk må du ha et kundeforhold. Er du allerede kunde eller ønsker å bli kunde kan du kontakte oss på post@klart-vann.no for tilgang til nettbutikk. Det er kun bedrifter som kan opprette et kundeforhold hos oss.

Etter at du har fått bekreftelse på at du er registrert som web-kunde kan du gå inn på nettsiden vår og trykke på «min side – logg inn». Her må du velge å trykke på «nytt passord» for å kunne opprette et personlig passord. Du må beregne noen virkedager fra du har sendt forespørsel på å bli web-kunde til du har tilgang til nettbutikken.


Min side
Når du er innlogget vil du ha mulighet til å se ordrehistorikk, lagrede handlelister og profil informasjon. Du har mulighet til å se og endre de registrerte leveringsadressene og faktura informasjon. På min side kan du også endre passord.

Betaling
Som web-kunde vil du få tilsendt faktura som normalt etter at ordren er behandlet. Faktura sendes enten på epost eller EHF. Vi sender ikke faktura på papir.


Handlevogn
Når du er i en handlevogn har du mulighet til å lagre handlevognen hvis du eksempelvis ikke ønsker å fullføre kjøpet den dagen. Eller du kan lagre en handlevogn på kundenavn eller installasjon hvis du har faste innkjøp. Det vil gjøre dine innkjøp lettere og enklere. Oversikt over lagrede handlevogner finner du under «Min side».