Til toppen

VANNKJØLERE


Tilgang til rent og naturlig drikkevann er med på å øke trivsel og velvære på arbeidsplassen din. Med en av våre vannkjølere fra Cosmetal får du en forfriskende vannkilde som vil gi deg mye glede i årene fremover. Vann av riktig kvalitet og i riktig mengde kan bidra til redusert sykefravær og bedring av helsetilstanden. Drikker du rikelig med vann unngås tretthet, uoppmerksomhet og lav effektivitet.

En god vannkjøler skal ikke bare sørge for kaldt og godt vann, den skal også vare i mange år. Alle våre modeller er derfor underlagt de strengeste krav til kvalitet og slitestyrke. Ettersom alle modellene skal tilknyttes ditt eksistrende nettvann oppnår du samtidig maksimal hygiene og minimale drifts- og vedlikeholdsutgifter. Vannet blir på de fleste modeller direktekjølt via en kuldevekslende isbank. Dermed unngår man bakterievekst og mye vedlikehold.

Sorter etter: Anbefalte

AQUALITY

Vår populære Aquality vannkjøler finnes i fire ulike varianter. Velg mellom kaldt, kaldt/varmt, kaldt/kullsyre og kaldt/varmt/kullsyre.

HI-CLASS

Vi har gleden av å introdusere den nye Hi-class vannkjøleren. Perfekt kombinasjon av eksklusivt design, høy ytelse og kvalitet! Kontakt oss for pris og modeller.

RIVER

River er en robust, hygienevennlig og slitesterk vannkjøler perfekt til skole, idrettshall, treningssenter og verksted

J-CLASS

J-class er en solid vannkjøler til kjøkken, kafeer, små restauranter og kontorer.

J-CLASS IN

Innebygningsmodeller som enkelt plasseres under benk og med mulighet for både temperert, kaldt og kullsyreholdig vann.

NIAGARA

NIAGARA-serien tilbyr et bredt utvalg av effektive vannkjølere for restauranter, kantiner, barer og kommunale områder. Kontakt oss for priser.
7001425

TAPPEKRANER

Her finner du et utvalg av våre tappekraner. Ta kontakt hvis du har noen spørsmål.

TILBEHØR

Her finner du tilbehør til vannkjølerne. Vi har et utvalgt sortiment i nettbutikken. Kontakt oss hvis du ikke finner det du leter etter.