Til toppen

Hos oss får du kjøpt vannrensesystemer som produserer ultrarent vann til laboratoriebruk, industrielle prosesser og andre kritiske applikasjoner. Ultrarentvannsystemene vi tilbyr er laget med komponenter av høy kvalitet som gjør at de opererer svært effektivt og økonomisk! Systemene har mange tilvalgsmuligheter og kan tilpasses etter behov. Med vår ekspertise og erfaring kan vi hjelpe deg med å skreddersy løsningene slik at de hensiktsmessig oppfyller dine unike krav. Ta kontakt for veiledning eller eventuelle spørsmål. Våre eksperter hjelper deg gjerne! 

 

Protegra CS® Pro RO EDI

Protegra CS® RO/EDI-systemene er designet for å dekke behovet for store mengder av desalinert vann og har mange bruksområder. Kombinasjonen av Protegra CS(R) RO med EDI-cellen øker kvaliteten på vannet betydelig!

Det kompakte designet med komponenter av høy kvalitet og intelligent styring legger stor vekt på kostnadseffektivitet. Ingen systemer opererer mer effektivt og økonomisk, ettersom EDI-cellen har en effektivitet på 90%. 

Systemene kan individuelt utstyres med tilleggsalternativer som ulike tankstørrelser og trykkøkningssystemer. Alle systemene har en RS 232-grensesnitt og avgassingsystemer for å redusere CO2-innholdet i inntaksvannet er tilgjengelige som tilvalg.

Kontakt oss på 47 65 66 00 eller post@klart-vann.no for mer info.

 


 

 

 

Ultra Clear® RO EDI

Ultra Clear navnet står for det høykvalitetsvannet produsert av EDI-celler kombinert med enestående omvendt osmose-teknologi.
Ultra Clear® RO EDI-serien har lavt energiforbruk, høy vannproduksjonskapasitet og svært økonomisk drift.

Den nyeste pumpe-teknologien med tilnærmet lydløs motor er et annet høydepunkt ved Ultra Clear RO EDI-serien. 
EDI-celler krever ikke regenereringskjemikalier og bruker mindre skyllevann sammenlignet med tilsvarende systemer.

Alle systemer leveres med fullt sett av alle nødvendige patroner og filtre.

Kontakt oss på 47 65 66 00 eller post@klart-vann.no for mer informasjon.
Ultra Clear® TP TWF Ultrapure

Ultra Clear® TP-systemene har både en fast og en fleksibel dispenser som forsyner arbeidsplassen din med 2 liter ultrarent vann per minutt. Enhetene gir den høyeste mulige vannkvaliteten for alle kritiske test- og forskningsområder.

Ultra Clear(R) TP-bord-/veggmonteringssystemene er designet for å gi en plassbesparende installasjon. Hvert system er utstyrt med økonomisk førsteklasses renseteknologi. Alle systemer som inkluderer UV-oksidasjon, TOC-overvåking (TM) og ultrafiltrering produserer den høyest mulige vannkvaliteten. Disse enhetene leverer vann som er fritt for RNase, DNase og DNA.

Systemene er også i stand til å produsere ultrarent vann med endotoksinverdier på <0,001 EU/ml. Den høyoppløselige skjermen viser vannets ledningsevne i µS/cm eller resistivitet i MΩ-cm med tilhørende vanntemperatur. Utskifting av patroner er svært enkelt og raskt grunnet enkel tilgang til reservedeler.

En enkel UV-lampe brukes til oksidasjon av organiske forbindelser og TOC-måling. Energisparemodus gjør det mulig for brukeren å programmere driftssyklusene i henhold til reelle behov. Bruk av bare èn UV-lampe resulterer i mye lavere årlige driftskostnader sammenlignet med konkurrerende produkter. En fleksibel fjernkontrolldispenser gjør det mulig for brukeren å dispensere vann der det er nødvendig.

En innebygd automatisk selvrense-/saniteringsmekanisme forlenger levetiden til ultrafiltreringsmodulen. De nye systemene leveres med spesialfunksjoner som volumkontroll for dispensering og en 24-timers-sirkulasjonsmodus. UltraClear(R) TP-systemer leveres med fullt sett av alle nødvendige patroner og filtre.

Kontakt oss på 47 65 66 00 eller post@klart-vann.no for mer info.