Til toppen

PRODUKTER

Vi har et stort utvalg av vannbehandlingsprodukter i vår nettbutikk. For større anlegg og prosjekt, ta kontakt direkte. 

Bedrift
Du er hjertelig velkommen inn i vår nettbutikk. Noen utvalgte varer er tilgjengelig for kjøp uten å ha brukerkonto. For et større utvalg, tilgjengelige priser og mer teknisk informasjon må du opprette et kundeforhold. Kontakt oss for tilgang. Uten innlogging skjer betaling med kort, mens innloggende kunder får muligheten til å betale med faktura. 

Privatperson
Er du privatperson har du mulighet til å handle utvalgte forbruksvarer til ditt renseanlegg i vår nettbutikk. Bruk søkefeltet hvis du har varenummeret, evnt let i menyen på siden for å se om produktet er tilgjengelig. Er ikke varen tilgjengelig i nettbutikken kan du handle via våre forhandlere. Ta kontakt hvis du lurer på noe. Vi har laget en oversikt over alle våre forhandlere, slik at du enkelt kan ta kontakt med den rørleggeren som er i nærheten av deg. 

Utvalgte produkter

UVMAX TILBEHØR

Her finner du UVMAX tilbehørsprodukter til UVMAX systemene. Alle deler er originale fra Viqua. Finner du ikke det du leter etter må du gjerne ta kontakt.

CO2 ENGANGSSYLINDER 0.6 KG

CO2 engangsflaske med kapasitet på ca. 120 liter vann som passer til alle våre WG modeller.
4019811

KALIUMPERMANGANAT 1 KG

1 kg Kaliumpermanganat brukes til regenerering av jern- og manganfilter.
4012329

FILTERSETT TIL VIE JUMBO-12/D4 (gammel modell)

Filtersett til Vie Jumbo 12/D4 som inneholder et forfilter, et kullfilter og en UV-lampe. Ved normal drift - 1 års forbruk anbefales det å bytte kullfilter hver 6. måned og man kan da supplere filtersettet med et ekstra kullfilter.
4012094

VIE JUMBO-12/BCUV  VANNRENSESYSTEM

Ferdig brakett-montert system som kombinerer partikkelfilter, kullfilter og UV-desinfisering. Kombinasjonen gir et tre-trinns behandlingssystem som er kompakt, miljøvennlig og gir en sikker bakteriologisk barriere.
4011929

Super iron out

Brukes sammen med salt til regenereringen av avherdningsfilter der hvor råvannet i tillegg til kalk inneholder jern/mangan. Super Iron Out øker effektiviteten og levetiden til ditt avherdningsfilter. Produktet kan også benyttes til rengjøring av fliser, badekar, vasker og oppvaskmaskiner.
4012354