Til toppen

AQUA-JURAPERLE MARMOR

Produktnummer: 4012335
Lagerstatus:
Last ned datablad

Juraperle har en renhet på mer enn 99 % kalsiumkarbonat, og en spesiell struktur som gjør den til et absolutt topprodukt for CO2-fjerning, økt pH og kalsium. Juraperle 1-2 mm leveres i 25 kg sekk.

Juraperle har en renhet på mer enn 99 % kalsiumkarbonat, og en spesiell struktur som gjør den til et absolutt topprodukt for CO₂-fjerning, økt pH og kalsium. I praksis viser det seg at Juraperle marmor også kan behandle virkelig store konsentrasjoner av Fe (jern) og Mn (mangan), og alt dette kan i mange tilfeller oppnås i bare ett behandlingstrinn.

Fordeler/egenskaper
På grunn av sin mikrokrystalliske struktur er den overlegen sammenlignet med ordinær kalkstein (marmor). Siden Juraperle er et enkelt produkt å bruke og lett å ha med å gjøre, blir det også benyttet av vannverk i stor skala.

Også gårdsbruk, campingplasser, husholdninger etc. benytter seg av dette effektive filtermediet. På grunn av Juraperle sine gode egenskaper forekommer det hverken tilstopping, gjengroing eller sementering av filterkornene som i andre system.

Bruksområder
• CO₂-reduksjon og karbonatisering (remineralisering) av bløtt vann
• Remineralisering av destillat og/eller omvendt osmosevann (membranfiltrering)
• Fjerning av jern, mangan og aluminium

Teknisk informasjon
• Hardhetsøkning: Pr. 10 mg/l forbrukt CO₂ øker hardheten med henholdsvis 1,3°dH (tyske hardhetsgrader) = 2,3°F (fransk hardhetsgrad) = 9,3 mg Ca/l.
• Forbruk: Ca. 2,5 gram Juraperle forbrukes pr. gram forbrukt CO₂.
• Påfylling: Etter å ha forbrukt 10% av opprinnelig volum.