Til toppen

Si hei til vårt nye VIE JUMBO-10 vannrensesystem!

Vi har gleden til å introdusere en spennende produktnyhet med navn VIE Jumbo-10! Vannrensesystemet er en mindre og mer kompakt utgave av storebroren VIE Jumbo-12. I motsetning til VIE Jumbo-12 som blir montert på hovedvanninntaket, egner VIE Jumbo-10 systemet seg utmerket for montering under kjøkkenvasken. Her vil det ferdig brakett-monterte systemet med en kombinasjon av kullfilter og UV-desinfisering, på en naturlig måte fjerne uønsket smak og lukt fra vannet, samtidig som det fjerner bakteriologiske forurensinger. Dette gjør systemet til en svært effektiv barriere mot sykdomsfremkallende bakterier og virus samt patogene bakterier - inkludert E.coli.

Selges også som hygienepakke sammen med MCX3 gjennomstrømningsvarmer!

I tillegg til den effetive barrieren mot forurensinger og bakterier til VIE Jumbo-10 systemet, gir den momentane vannoppvarmingen til MCX3 modellen fra Clage tilgang til varmtvann i ønsket temperatur helt uten bereder. MCX3 varmer opp vannet rett ved tappestedet, noe som øker komforten og gir en ekstra hygienisk barriere mot legionella bakterier. Dette skyldes de korte vannveiene og bruken av kun kaldtvannsrør. Temperaturbegrensningen på 35 °C, 38 °C eller maks. 45°C gir i tillegg en effektiv skåldingsbeskyttelse! Både filteret i VIE Jumbo-10 vannrensesystemet og MCX3 gjennomstrømningsvarmeren har norsk  SINTEF godkjenning.

  • Fjerner uønsket lukt, smak og farge fra vannet
  • Fjerner bakterier og virus som E.coli
  • Beskytter mot legionella dannelse
  • Varmer opp vannet momentant
  • Gir effektiv skåldingsbeskyttelse
  • Svært energieffektivt

 

 

Relaterte produkter til artikkelen

Nyhet

VIE JUMBO-10/BCUV VANNRENSESYTEM

Ferdig brakett-montert system som kombinerer kullfilter og UV-desinfisering. Kombinasjonen gir et to-trinns behandlingssystem som er svært kompakt, miljøvennlig og gir en sikker bakteriologisk barriere.
4011916

Clage E-mini MCX3 3.5 kW/230V

MCX3 er en liten men kraftig gjennomstrømsvarmer som effektivt dekker vamtvannsbehovet til en håndvask. Modellen bruker 3,5 kW/230V og gir 2 liter varmt vann per minutt.
8031151