Til toppen

Vie-Batteri

Last ned datablad

Brukervennlig og fleksibelt filtersystem for demineralisering av vannet.

1005304

Vie-Batteri 1.1

Tilgjengelig

1005302

Vie-Batteri 2.1

Tilgjengelig

1005300

Vie-Batteri Jumbo 2.1

Tilgjengelig

Offentlig drikkevann fra springen inneholder mineraler og må derfor behandles der hvor det stilles høyt krav til rent vann. Mineraler i vannet øker konduktiviteten (ledningsevnen) og kan føre til avsetninger av kalsiumkarbonat på tilstøtende overflater. Demineraliseringsmassen i Vie-Batteri har evnen til å redusere konduktiviteten i vannet ved å fjerne både positive og negative ioner, og gjøre vannet deionisert.

Vie-Batteri egner seg spesielt godt til egen produksjon av batterivann og andre applikasjoner som krever høykvalitetsvann. Produktet vil kunne levere rent, demineralisert vann med en konduktivitet på <5 μS/cm. Den spesielle demineraliseringsmassen som benyttes har som fordel at den skifter farge når egenskapene avtar. Og med gjennomsiktig filterhus gjør det enkelt å overvåke. 

Vie-Batteri finnes i ulike varianter; fra et enkelt filterhus med deminpatron og nøkkel til komplett filtersystem med alle nødvendige komponenter inkludert. Komplett system inneholder både filterhus, filterpatroner, festebrakett, nøkkel og konduktivitetsmåler. I tillegg medfølger stengeventil, koblinger samt 1,5 m 1/4” tappeslange. Ønsker du en annen variant kan vi tilpasse Vie-Batteri etter ditt behov.

Forfilter
Med kullfilter vil man kunne fjerne humus fra vannet og samtidig fjerne partikler ned til 5 μm. Det gjør at man vil kunne levere enda bedre vannkvalitet samtidig som man forlenger levetiden på deminpatronen.

Konduktivitetsmåler
Komplett system tilbyr in-line måling av vannets konduktivitet etter filtrering. Dette gjør det svært enkelt å ha en direkte avlesning og kvalitetsikring på produsert vannkvalitet.

*Oppgitt kapasitet er veiledende basert på 120 μS/cm og vil avhenge av vannkvaliteten og gjennomstrømningshastigheten.