Til toppen

Oxyl-Pro Clean - Hydrogen Peroxide 35% 24 kg

Produktnummer: 1003812
Lagerstatus:
Last ned datablad

Oxyl-Pro er innehaver av den ettertraktede NSF / ANSI 60-sertifiseringen for bruk i drikkevann, er godkjent av Mattilsynet for bruk i drikkevann, og innenfor artikkel 95 i EU’s biocidforordning (BPR).

I et nøtteskall - det er et desinfeksjonsmiddel og dekontaminasjonsmiddel basert på hydrogenperoksyd i aseptisk kvalitet som er stabilisert ved bruk av bare matsikre ingredienser.  Kombinert skaper dette et kraftig, bredspektret produkt til alle formål med en utmerket økologisk profil;  det brytes ned til oksygen og vann.  Dette gjør OXYL-PRO til et av de sikreste desinfeksjonsmidler og dekontaminasjonsmidler på markedet.  Det er virkelig et allsidig produkt som har mange bruksområder.  Det er ingen resistanse til produktet og mikroorganismer kan ikke etablere resistans til produktet.

Oxyl-Pro er det neste nivået i desinfeksjon av hydrogenperoksyd.  Ved å bruke kun aseptisk hydrogenperoksyd kombinert med en helt matsikker stabilisator, innkapsler Oxyl-Pro hvert individuelle hydrogenperoksydmolekyl for å skape atomisk oksygen.  Ved kontakt med organisk materiale vil bare mengden som trengs for å desinfisere brukes, mens resten av løsningen forblir innkapslet. 

Dette betyr at Oxyl-Pro virkelig er et næringsmiddel sikkert desinfeksjonsmiddel, egnet for konstant bruk i drikkevannssystemer, periodisk og sanering. Kan brukes i ikke-skyllende applikasjoner i matindustrien. 

OXYL-PRO er det resulterende produktet fra mange års forskning og utvikling for å gi markedet et alternativ til sølvperoksider.  OXYL-PROs hemmelighet er i sin innkapslingsprosess, og tillater en veldig kontrollert metode for frigjøring, noe som fører til minimalt svinn av produktet.  Den inneholder ikke sølv eller andre tungmetaller - bare matsikre ingredienser.  På grunn av sin unike og komplekse formulering er OXYL-PRO veldig stabil og hurtigvirkende, noe som resulterer i rask ødeleggelse av mikroorganismer og biofilmer. 

OXYL-PRO kan brukes som en hurtig eller langsom desinfeksjon.  Hvis tiden tillater det, kan langsom desinfiseringsvei føre til betydelige kostnadsbesparelser for brukeren.  Produktet kan brukes kontinuerlig i vannsystemer med lave doserater for å kontrollere biofilm.  Bare en liten rest er nødvendig ved tappestedene

Ta kontakt for mer teknisk informasjon, hvordan bruke Oxyl-Pro til ditt behov, dosering og måleutstyr. Klart Vann AS har utviklet kombinasjons løsninger for Legionella forebyggende tiltak innen risikokategorie 1-2-3 som alle bruker Oxyl-Pro helt, delvis og behovprøvd etter hvilke risikokategori og internkontroll rutinene tilsier.