Til toppen
Informasjon vedrørende COVID-19 virusutbrudd

Informasjon vedrørende COVID-19 virusutbrudd

Kjære kunde,

I forbindelse med virusutbruddet i disse dager gjør ledelsen i Klart Vann AS løpende risikovurderinger når det gjelder konsekvensene av et utbrudd blant våre ansatte. Vi har innført en rekke tiltak i tråd med anbefalingene fra Folkehelseinstituttet, blant annet:

▪ Alle som har oppholdt seg i utlandet de siste 14 dager har hjemme karantene
▪ Økt fokus på hygiene, spesielt håndvask og desinfeksjon før måltider
▪ Hyppig desinfeksjon av potensielle smittebærende områder som dørhåndtak, kaffemaskin, toalett, rekkverk, servantbatteri etc.
▪ Videokonferanser fremfor personlige møter
▪ I størst mulig grad hjemmekontor for de som har mulighet til det
▪ Fortløpende vurdere skiftordninger for å begrense potensiell smittespredning og legge til rette for at ansatte kan være hjemme med barn som ikke kan gå på skole eller i barnehage
▪ Begrense reising til et minimum
▪ Begrense deltagelse på store arrangement


Vi forsøker å opprettholde planlagt produksjon og levere i henhold til inngåtte kontrakter, men på grunn av at situasjonen kan endre seg raskt er vi nødt til å ta forbehold om at forsinkelser kan oppstå. Din kontaktperson hos Klart Vann AS vil oppdatere deg dersom din ordre blir forsinket. Vareleveringer på lagerførte produkter går pdd som vanlig. 

Ledelsen i Klart Vann AS følger nøye med på utviklingen og myndighetenes anbefalinger, og følger disse så langt det er mulig. Skulle situasjonen endre seg dramatisk vil vi oppdatere våre kunder om dette.
Dersom du har spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss når som helst. Vi håper på forståelse for situasjonen, og ser fram til et fortsatt godt samarbeid.


Åpningstidene våre er: 07:30 - 15:30

 

Oppdatert: 16.03.2020