Til toppen
DAISY

DAISY

Dryden Aqua integrert system

Den biologiske tilnærmingen til bassengvannbehandling

Bakterier og andre patogener i svømmebassenger forårsaker mange problemer:

  • Fare for infeksjoner
  • Dannelse av biofilm i filteret som senker filtrering og tilbakespylings egenskaper
  • Giftige luftforhold og klorlukt
  • Økning i driftskostnadene (spylevann, kjemikalie forbruk, utskiftning av media)

Tradisjonell vannbehandling forsøker å løse dette problemet med høyere doser med klor, UV eller ozon. Men bakterieveksten er et biologisk problem og trenger derfor en biologisk løsning: Dryden DAISY
 

Forebygging i stedet for å drepe

Dryden DAISY® er Dryden Aqua integrert badevannsbehandlingssystem som forhindrer vekst av bakterier og patogener og minimerer behovet for klor og andre desinfeksjonsmidler. Det er basert på tre prinsipper:
1. Ingen substrat: Sand er et naturlig avls miljø for bakterier. Vår AFM® er helt motstandsdyktig mot biofilm, derfor har bakterier ikke substrat som de kan vokse og formere seg på.
2. Ingen næringsstoffer: Mekanisk filtrering alene kan ikke fjerne de fleste næringsstoffer til bakterier. Vår avanserte koagulering, flokkulering og filtreringsprosess fjerner næringsstoffer fra vannet slik at bakterier ikke kan vokse.
3. Laveste klor forbruk: Dryden DAISY® filtrerer nesten alle partikler ned til 0,1 mikron ut av vannet og reduserer dermed klor behovet til det lavest mulig nivå. Derfor reduseres også muligheten for kloreringsbiprodukt reaksjoner.


Dryden DAISY® består av tre elementer 

Trinn 1: Filtrering med AFM®
Vårt bio-resistente  filtermedia med en utrolig filtrerings egenskap som aldri må aktiveres eller erstattes. Les mer

Trinn 2: Koagulering og flokkulering med APF® og ZPM
AFM® muliggjør sub-mikron filtrering av bakterier og partikler for krystallklart og sikkert vann. Dramatisk senkes oksidasjonsbehovet og gir en sikker barriere mot bakterier og andre patogener. Les mer

Trinn 3: ACO® øker solens naturlige kraft og beskytter klor fra UV
Et svært innovativt, miljøvennlig flytende produkt som er mest effektivt i alle utendørsbassenger, inkludert saltvannsbassenger. Kan brukes som en del av Dryden DAISY® eller i seg selv.