Til toppen

Clage varmtvannsbereder S30 Smart

Produktnummer: 8031244
Lagerstatus:
Last ned datablad

Kompakt varmtvannsbereder med en kapasitet på 30 liter og smart funksjon som lærer seg forbruksvanene dine. Berederen kan levere varmt vann opptil 75 °C og kommer med innebygd legionella program.

Clage S30 Smart er en kompakt varmtvannsbereder i toppklassen og imponerer med lavt strømforbruk og meget god hygiene takket være legionella program. Med en kapasitet på 30 liter klarer den å dekke et bredt varmtvannsbehov og passer perfekt til hytte og små leiligheter.

 

  • Trykkfast og kompakt varmtvannsbereder med 30 liter kapasitet
  • ​​​​​​​Varmetapet er minimert takket være høyverdig hardskum isolasjon
  • Korrisjonssikker på grunn av spesialemaljert stålbeholder og magnesium beskyttet anode
  • Termostat for overopphetingsbeskyttelse
  • Programmerbar smart-funksjon som reduserer strømforbruket! Enheten måler brukerens vaner i 7 dager og tilpasser oppvarmingen av vannet deretter
  • Høy hygienestandard takket være legionella program! I 2 ukers intervaller sjekker enheten vanntemperaturen, og setter deretter i gang en vannbehandling på 70 °C dersom temperaturen lå under 65 °C . Dette forebygger danning av legionella bakterier i berederen, som trives best i temperaturer mellom 15-50 

 

 

Opplysningsplikt: Vann- og avløps installasjoner må installeres av rørlegger. Forskrift om elektrisk utstyr § 21 - Elektrisk installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

(*) Varmtvannsproduksjon per minutt 0,6 l basert på 50 minutt oppvarmingstid på hele vanntanken fra eksempelvis temperaturøkning 15 °C til 60 °C (△t = 45 K /min)

Modell S30 Smart
Dimensjoner (h x b x d) 51 x 42 x 44,5 cm
Ampere 9 A
Kilowatt 2 kW
Volt 1 fase 230 V
Tilkoblingstype Stikkontakt
Betjening Panel
Vanntemperatur 10 - 75 °C
Maks. temperatur 75 °C
IP grad IP 24
Energiklasse B
Kapasitet 30 l
Vekt med full vanntank 49 kg
Oppvarmingshastighet 0,6 l/min