Til toppen

Clage E-compact CFX-U 11/13.5 kW/400V

Produktnummer: 8031206
Lagerstatus:
Last ned datablad

CFX-U er en smart og effektiv løsning til kjøkkenvasken. Enheten følger med fjernkontroll som lar deg styre vanntemperaturen etter ønske. Med en strømningsmengde på 5 l/min og en forhåndsinnstillbar effekt på 11 kW eller 13,5 kW på 400V, leverer enheten varmt vann på en pålitelig måte.

CFX-U er en elektronisk gjennomstrømsvarmer som sikrer en effektiv varmtvannsforsyning. Vannet varmes opp direkte til den forhåndsvalgte temperaturen som bestemmes via fjernkontrollen. 

NB! Husk å legg til CSP6 perlator ved bestilling. Den er spesialtilpasset for CFX-U og resulterer i jevn og behagelig vannstråle!

 

  • Elektroniskstyrt gjennomstrømsvarmer med bluetooth-fjernkontroll
  • Enkel montering for under vask (enheten har rørtussene opp)
  • Nøyaktig temperaturstyring mellom 20 °C og 60 °C med hjelp av TWIN TEMPERATURE Control TTC®
  • I komfortsonen mellom 35 °C og 43 °C kan temperaturen reguleres med trinnvise hopp på 0,5 °C for å garantere den beste opplevelsen
  • Installasjonen er forenklet med små dimensjoner og eksterne 3/8" tilkoblinger for uventilert eller ventilert installasjon
  • Varmetrådsystemet IES® sikrer lengre levetid, mindre kalkbelegg og er effektivt og enkelt å vedlikeholde
  • Multiple Power System MPS® lar deg bestemme maksimalt strømforbruk under førstegangsinstallasjonen på 11 eller 13,5 kW
  • Koblingssett (T-stykke og fleksibel trykkslange) for vinkelventil er inkludert i leveransen
  • Kan styre med nettbrett eller smarttelefon (fra iOS 9 / Android-OS 4.4). Dette krever FXE3 (C) adapter og smart kontroll appen
  • Kompatibel med solcellesystem (tilførselsetemperatur ≤ 60 °C)

 

Opplysningsplikt: Vann- og avløps installasjoner må installeres av rørlegger. Forskrift om elektrisk utstyr § 21 - Elektrisk installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

(*) Varmtvannsproduksjonen kan bli begrenset for optimal temperaturøkning, innstillbar gjennom vannmengdejustering. Teknisk informasjon og beregninger tar utgangspunkt i inngangstemperatur på 15ºC.

(*) Den innstilte effekten (11,0 kW eller 13,5 kW) bestemmer verdiene for nominell strøm, kabeldiameter og varmtvannseffekt. 

Modell CFX-U
Dimensjoner (h x b x d) 29,4 x 17,7 x 10,4 cm
Strøm 16 eller 20 A
Effekt 11 eller 13,5 kW
Spenning [3~ / PE 380 – 415 V AC]
Tilkoblingstype Fast installasjon
Betjening Via fjernkontroll
Vanntemperatur 20 - 60 °C
Maks. temperatur 60 °C
Min. strømningsmengde 2 l/min
Maks. strømningsmengde 5 l/min
Varmtvannsytelse 4,8 eller 5,8 l/min
IP grad IP 24
Energiklasse A

Clage fjernkontroll FX Next

FX Next er en fjernkontroll for bekvem temperaturstyring av kompatible gjennomstrømsvarmere opptil ca. 10 meter avstand.
8031254

Clage fjernkontroll FXS 3

FX3 er en fjernkontroll for bekvem temperaturstyring av kompatible gjennomstrømsvarmere opptil ca. 10 meter avstand.
8031256

Clage Perlator CSP serien

CSP perlatorer er spesialtilpasset for Clage gjennomstrømsvarmere og sørger for optimal drift. Perlatoren tilsetter luft i vannet og former en jevn og myk vannstråle som ikke spruter.