Til toppen

Clage E-compact CEX9

Produktnummer: 8031193
Lagerstatus:
Last ned datablad

Dette er en gjennomstrømsvarmer med maks. varmtvannytelse på 3,8 l/min. Enheten bruker 230 V og er innstillbar på enten 6,6 kW eller 8,8 kW. Den er både energi- og plassbesparende og passer perfekt til kjøkkenet, eller enkel/dobbel servantinnretning.

CEX9 er en elektronisk gjennomstrømsvarmer som sikrer en energieffektiv varmtvannsforsyning. Vannet varmes opp direkte til den forhåndsvalgte temperaturen mens det strømmer gjennom enheten. Temperaturen endres ved å trykke på en av knappene på LED panelet. Trinnløs strømstyring gir enheten i tillegg muligheten til å kun bruke så mye strøm som faktisk er nødvendig for å varme opp vannet til ønsket temperatur.

NB! Husk å legg til CSP6 perlator ved bestilling. Den er spesialtilpasset for CEX9 og resulterer i jevn og behagelig vannstråle!

 

  • Elektroniskstyrt gjennomstrømsvarmer
  • Enheten har rørtussene ned
  • Trykknappbetjening med LED skjerm
  • Temperaturstyring for nøyaktig temperaturregulering mellom 20 °C til 55 °C
  • I komfortsonen mellom 35 °C og 43 °C kan temperaturen reguleres med trinnvise hopp på 0,5 °C for å garantere den beste opplevelsen
  • Installasjonen er forenklet med små dimensjoner og eksterne 1/2" tilkoblinger
  • Varmetrådsystemet IES sikrer lengre levetid, mindre kalkbelegg og er effektivt og enkelt å vedlikeholde
  • Fjernkontrollmodul FXS 3 (C) tilgjengelig som tilbehør
  • Kan styre med nettbrett eller smarttelefon (fra iOS 9 / Android-OS 4.4). Dette krever FXE3 (C) adapter og smart kontroll appen

 

Opplysningsplikt: Vann- og avløps installasjoner må installeres av rørlegger. Forskrift om elektrisk utstyr § 21 - Elektrisk installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

(*) Varmtvannsproduksjonen kan bli begrenset for optimal temperaturøkning, innstillbar gjennom vannmengdejustering. Teknisk informasjon og beregninger tar utgangspunkt i inngangstemperatur på 15ºC.

(*) Den innstilte effekten (6,6 kW eller 8,8 kW) bestemmer verdiene for nominell strøm, kabeldiameter og varmtvannseffekt. 

Modell CEX9
Dimensjoner (h x b x d) 29,4 x 17,7 x 10,4 cm
Strøm 29 eller 38 A
Effekt 6,6 eller 8,8 kW
Spenning [1~/ N / PE 220-240 V AC]
Tilkoblingstype Fast installasjon
Betjening Flertrinn med display
Vanntemperatur 20 - 55 °C
Maks. temperatur 55 °C
Min. strømningsmengde 2 l/min
Maks. strømningsmengde 5 l/min
Varmtvannsytelse 2,9 eller 3,8 l/min
IP grad IP 25
Energiklasse A

Clage fjernkontroll FXS 3

FX3 er en fjernkontroll for bekvem temperaturstyring av kompatible gjennomstrømsvarmere opptil ca. 10 meter avstand.
8031256

Clage fjernkontroll FXS Next (C)

FXS Next (C) er en fjernkontroll for bekvem temperaturstyring av kompatible gjennomstrømsvarmere opptil ca. 10 meter avstand.
8031258

Clage Perlator CSP serien

CSP perlatorer er spesialtilpasset for Clage gjennomstrømsvarmere og sørger for optimal drift. Perlatoren tilsetter luft i vannet og former en jevn og myk vannstråle som ikke spruter.