Til toppen

Clage E-compact CEX7-U

Produktnummer: 8031204
Lagerstatus:
Last ned datablad

Denne energieffektive gjennomstrømsvarmeren har en maks. strømningsmengde på 4 l/min som gjør at den dekker varmtvannsbehovet til kjøkkenvasken på en effektiv måte. Enheten bruker 400 V og passer med en effekt på 6,9 kW perfekt til de fleste hus.

CEX7-U er lillebroren til den mer kraftige CEX-U modellen , noe som ikke betyr at den ikke klarer å levere gode resultater! CEX7-U er enda mer energieffektivt og vil passe til enda flere husstander grunnet lave strømkrav. Vannet varmes opp direkte til den forhåndsvalgte temperaturen mens vannet strømmer gjennom enheten. Temperaturen velges enkelt ved å trykke på LED panelet.

NB! Husk å legg til CSP6 perlator ved bestilling. Den er spesialtilpasset for CEX7-Uog resulterer i jevn og behagelig vannstråle!

 

  • Elektroniskstyrt gjennomstrømsvarmer
  • Enkel montering for under vask (enheten har rørtussene opp)
  • Trykknappbetjening med LED skjerm
  • Temperaturstyring for nøyaktig temperaturregulering mellom 20 °C til 60 °C
  • I komfortsonen mellom 35 °C og 43 °C kan temperaturen reguleres med trinnvise hopp på 0,5 °C for å garantere den beste opplevelsen
  • Installasjonen er forenklet med små dimensjoner og eksterne 3/8" tilkoblinger for uventilert eller ventilert installasjon
  • Varmetrådsystemet IES sikrer lengre levetid, mindre kalkbelegg og er effektivt og enkelt å vedlikeholde
  • Koblingssett (T-stykke og fleksibel trykkslange) for vinkelventil er inkludert i leveransen
  • Kan styre med nettbrett eller smarttelefon (fra iOS 9 / Android-OS 4.4). Dette krever FXE3 (C) adapter og smart kontroll appen
  • Kompatibel med solcellesystem (tilførselsetemperatur ≤ 60 °C)

 

Opplysningsplikt: Vann- og avløps installasjoner må installeres av rørlegger. Forskrift om elektrisk utstyr § 21 - Elektrisk installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

(*) Varmtvannsproduksjonen kan bli begrenset for optimal temperaturøkning, innstillbar gjennom vannmengdejustering. Teknisk informasjon og beregninger tar utgangspunkt i inngangstemperatur på 15ºC.

Modell CEX7-U
Dimensjoner (h x b x d) 29,4 x 17,7 x 10,4 cm
Strøm 10 A
Effekt 6,9 kW
Spenning [3~ / PE 380 – 415 V AC]
Tilkoblingstype Fast installasjon
Betjening Flertrinn med display
Vanntemperatur 20 - 60 °C
Maks. temperatur 60 °C
Min. strømningsmengde 2 l/min
Maks. strømningsmengde 4 l/min
Varmtvannsytelse 3 l/min
IP grad IP 24
Energiklasse A

Clage blandebatteri EAK

EAK er et elegant blandebatteri til kjøkkenet og kombinerer moderne utseende med praktiske funksjoner som gjør den hverdagslige bruken fornøyelig.
1008511

Clage blandebatteri SNM

Clage SNM er en høyverdig, togreps blandebatteri med krombelegg som egner seg til håndvask på en enkel servant.
1008509

Clage Perlator CSP serien

CSP perlatorer er spesialtilpasset for Clage gjennomstrømsvarmere og sørger for optimal drift. Perlatoren tilsetter luft i vannet og former en jevn og myk vannstråle som ikke spruter.