Til toppen

Clage E-compact CEX-U

Produktnummer: 8031203
Lagerstatus:
Last ned datablad

Denne kraftfulle gjennomstømsvarmeren har en maks. varmtvannsytelse på 5,8 l/min. Enheten bruker 400 V og er innstillbar på enten 11 kW eller 13,5 kW for maksimal effekt. Den er både energi- og plassbesparende og passer perfekt til eksempelvis kjøkkenet eller enkel/dobbel servantinnretning.

CEX-U er en elektronisk gjennomstrømsvarmer som sikrer en energieffektiv varmtvannsforsyning. Vannet varmes opp direkte til den forhåndsvalgte temperaturen mens det strømmer gjennom enheten. Temperaturen endres ved å trykke på en av knappene på LED panelet. Trinnløs strømstyring gir enheten i tillegg muligheten til å kun bruke så mye strøm som faktisk er nødvendig for å varme opp vannet til ønsket temperatur.

NB! Husk å legg til CSP6 perlator ved bestilling. Den er spesialtilpasset for CEX-U og resulterer i jevn og behagelig vannstråle!

 

  • Elektroniskstyrt gjennomstrømsvarmer
  • Enkel montering for under vask (enheten har rørtussene opp)
  • Trykknappbetjening med LED skjerm
  • Temperaturstyring for nøyaktig temperaturregulering mellom 20 °C til 60 °C
  • I komfortsonen mellom 35 °C og 43 °C kan temperaturen reguleres med trinnvise hopp på 0,5 °C for å garantere den beste opplevelsen
  • Installasjonen er forenklet med små dimensjoner og eksterne 3/8" tilkoblinger for uventilert eller ventilert installasjon
  • Varmetrådsystemet IES sikrer lengre levetid, mindre kalkbelegg og er effektivt og enkelt å vedlikeholde
  • Koblingssett (T-stykke og fleksibel trykkslange) for vinkelventil er inkludert i leveransen
  • Kan styre med nettbrett eller smarttelefon (fra iOS 9 / Android-OS 4.4). Dette krever FXE3 (C) adapter og smart kontroll appen
  • Kompatibel med solcellesystem (tilførselsetemperatur ≤ 60 °C)

 

Opplysningsplikt: Vann- og avløps installasjoner må installeres av rørlegger. Forskrift om elektrisk utstyr § 21 - Elektrisk installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

(*) Varmtvannsproduksjonen kan bli begrenset for optimal temperaturøkning, innstillbar gjennom vannmengdejustering. Teknisk informasjon og beregninger tar utgangspunkt i inngangstemperatur på 15ºC.

(*) Den innstilte effekten (11,0 kW eller 13,5 kW) bestemmer verdiene for nominell strøm, kabeldiameter og varmtvannseffekt. 

Modell CEX-U
Dimensjoner (h x b x d) 29,4 x 17,7 x 10,4 cm
Strøm 16 eller 20 A
Effekt 11 eller 13,5 kW
Spenning [3~ / PE 380 – 415 V AC]
Tilkoblingstype Fast installasjon
Betjening Flertrinn med display
Vanntemperatur 20 - 60 °C
Maks. temperatur 60 °C
Min. strømningsmengde 2 l/min
Maks. strømningsmengde 5 l/min
Varmtvannsytelse 4,8 eller 5,8 l/min
IP grad IP 24
Energiklasse A
Min. strømningsmengde 2 l/min

Clage blandebatteri EAK

EAK er et elegant blandebatteri til kjøkkenet og kombinerer moderne utseende med praktiske funksjoner som gjør den hverdagslige bruken fornøyelig.
1008511

Clage fjernkontroll FXS 3

FX3 er en fjernkontroll for bekvem temperaturstyring av kompatible gjennomstrømsvarmere opptil ca. 10 meter avstand.
8031256

Clage fjernkontroll FXS Next (C)

FXS Next (C) er en fjernkontroll for bekvem temperaturstyring av kompatible gjennomstrømsvarmere opptil ca. 10 meter avstand.
8031258

Clage Perlator CSP serien

CSP perlatorer er spesialtilpasset for Clage gjennomstrømsvarmere og sørger for optimal drift. Perlatoren tilsetter luft i vannet og former en jevn og myk vannstråle som ikke spruter.