Til toppen

Clage E-compact CEX / CSO

Produktnummer: 8031197
Lagerstatus:
Last ned datablad

Denne kraftfulle gjennomstømsvarmeren har en maks. varmtvannsytelse på 5,8 l/min. Enheten bruker 400 V og er innstillbar på enten 11 kW eller 13,5 kW for maksimal effekt. Den er både energi- og plassbesparende og følger med CSO blandebatteriet egnet for utslagsvask.

CEX / CSO en elektronisk gjennomstrømsvarmer for utslagsvask som sikrer en energieffektiv varmtvannsforsyning. Vannet varmes opp direkte til den forhåndsvalgte temperaturen mens det strømmer gjennom enheten. Temperaturen endres ved å trykke på en av knappene på LED panelet. Trinnløs strømstyring gir enheten i tillegg muligheten til å kun bruke så mye strøm som faktisk er nødvendig for å varme opp vannet til ønsket temperatur.

 

  • Elektroniskstyrt gjennomstrømsvarmer
  • Enkel montering for under vask (enheten har rørtussene opp)
  • Trykknappbetjening med LED skjerm
  • Temperaturstyring for nøyaktig temperaturregulering mellom 20 °C til 60 °C
  • I komfortsonen mellom 35 °C og 43 °C kan temperaturen reguleres med trinnvise hopp på 0,5 °C for å garantere den beste opplevelsen
  • Varmetrådsystemet IES sikrer lengre levetid, mindre kalkbelegg og er effektivt og enkelt å vedlikeholde
  • Kan styre med nettbrett eller smarttelefon (fra iOS 9 / Android-OS 4.4). Dette krever FXE3 (C) adapter og smart kontroll appen
  • Kompatibel med solcellesystem (tilførselsetemperatur ≤ 60 °C)

 

Opplysningsplikt: Vann- og avløps installasjoner må installeres av rørlegger. Forskrift om elektrisk utstyr § 21 - Elektrisk installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

(*) Varmtvannsproduksjonen kan bli begrenset for optimal temperaturøkning, innstillbar gjennom vannmengdejustering. Teknisk informasjon og beregninger tar utgangspunkt i inngangstemperatur på 15ºC.

(*) Den innstilte effekten (11,0 kW eller 13,5 kW) bestemmer verdiene for nominell strøm, kabeldiameter og varmtvannseffekt. 

Modell CEX / CSO
Dimensjoner (h x b x d) 29,4 x 17,7 x 10,4 cm
Strøm 16 eller 20 A
Effekt 11 eller 13,5 kW
Spenning 400
Tilkoblingstype Fast installasjon
Betjening Flertrinn med display
Vanntemperatur 20 - 60 °C
Maks. temperatur 60 °C
Min. strømningsmengde 2 l/min
Maks. strømningsmengde 5 l/min
Varmtvannsytelse 4,8 eller 5,8 l/min
IP grad IP 25
Energiklasse A