Til toppen
AFM - Aktivt filtermedia

AFM - Aktivt filtermedia

Hva er AFM?

AFM® (Activated Filter Media) er et aktivert og dermed bio-resistent filtermedium laget av grønt og brunt glass.

 • AFM® filtrerer minst dobbelt så godt som sand
 • AFM® er bio-resistent: Forhindrer bakteriell vekst
 • AFM® er et bærekraftig produkt laget av resirkulert glass
   

Dine fordeler på et øyeblikk

 • Krystallklart vann
 • Lavere klor forbruk
 • Mindre giftige desinfeksjons biprodukter; mindre "klor lukt" i luften
 • Reduserer risikoen for infeksjoner av bakterier og parasitter som Legionella, Pseudomonas og Cryptosporidium til et absolutt minimum
 • Samme ytelse i mange år
   

AFM® - Den beste filtrering krever det beste filtermediet!

AFM® Aktivatert Filter Media er en direkte erstatning for sand, noe som fordobler ytelsen til sandfiltre uten at det trengs ytterligere investeringer i infrastruktur. AFM® motstår biologisk begroing, biokoagulering og forbigående kanalisering av ufiltrert vann og trenger aldri å aktiveres eller erstattes.

AFM® er et svært utviklet produkt produsert av en bestemt glasstype, behandlet for å oppnå optimal partikkelstørrelse og form. Det blir så utsatt for en 3-trinns aktiveringsprosess for å øke overflaten med opptil 300 ganger for overlegen mekanisk og elektrostatisk filtreringsytelse.

Den aktiverte overflaten til AFM® er selvsteriliserende, noe som forhindrer bakterier i dannelse av mud-ball’s, koagulering og kanalisering av ufiltrert vann gjennom filter bedet. Aktivering øker overflaten med opptil 300 ganger for katalyse og adsorpsjonsreaksjoner. På samme måte som aktivert kull, absorberer overflate nano-strukturen forurensninger fra vannet, men i motsetning til kull, blir AFM® aktivert igjen ved å  bare tilbakespyle med vann.


AFM® er ikke glass sand!

Forskjell til andre glassmedier på markedet:

 • Aktivering - Under produksjonsprosessen går rå AFM® gjennom en tre-trinns mekanisk og kjemisk aktiveringsprosess. Aktivering er grunnen til at det er bio-resistant, og har en utrolig filter effektivitet.
   
 • Råmateriale - Vi bruker kun grønt og brunt glass. Metalloksider som er i glasset og gir fargen, er årsaken til den negative ladningen. Denne ladning økes under aktiveringen.
   
 • Produksjon - Dryden Aqua er en produsent av filtermedier laget av glass - andre konkurrenter er glassgjenvinningsbedrifter som selger "avfallet". Vår produksjon er antatt den mest sofistikerte glassbehandlingsfabrikken i verden. Vi har optimalisert alle deler for å produsere det beste materialet som er tilgjengelig, med den beste formen og størrelsen til våre applikasjoner. Vi sikrer at produktet ikke har skarpe kanter som kan skade deg eller skade filteret.
   
 • Effektivitet - På grunn av de nevnte punktene kan vi produsere et materiale som filtrerer mer enn 4 ganger mindre partikler enn sand eller et konkurransedyktig produkt. Dette er påvist av det uavhengige laboratoriet IFTS i Frankrike

 
For en høy ytelse, sunn, økologisk og økonomisk bassengvannbehandling

Bevist i mer enn 200 000 bassenger rundt om i verden!

 

Hvor kan du bruke AFM®

Du kan bruke AFM®, uten noen endring i installasjonen, ...
... i hvert filter som kjører med Sand eller Glassand
... for naturlige bassenger
... for saltvannsbassenger
... med alle oksidasjonsmetoder
... i alle temperaturer