logo

KLART VANN AS er en innovativ samarbeidspartner og leverandør av vannbehandling med høy faglig kompetanse og erfaring. Våre produkter og løsninger er med på å flytte grensene for teknologi og energiøkonomisering. KLART VANN AS ble etablert i 2006, våre trivelige ansatte har faglig høy kompetanse med inntil 25 års erfaring i vannbehandling.

KLART VANN AS er et kompetansesenter, en produsent og lagerførende distributør som leverer ulike typer vannbehandlingsprodukter, løsninger, komplette systemer og service. I tillegg til egne produkter tilpasset våre behov her i Norge representerer vi en rekke merkevarer innen vannbehandling.

Våre produkter og løsninger er valgt med omhu, ut fra krav om høy teknologisk kvalitet og faglig trygghet. Vi har den erfaringen og kunnskapen du trenger for i samarbeid å velge riktig løsning til ditt behov.

Våre produkter, prosjekter og tjenester ytes innen drikkevann, prosesser, industri, næringsmiddel, sykehus, varme- og kjøleanlegg, badeanlegg, fiskeoppdrett og skipsindustrien.