filter2

Det hydrologiske kretsløpet viser hvordan vannet vi har her på jorden sirkulerer kontinuerlig. Fordunstning fra elver, hav og grunn fører vanndamp opp i atmosfæren hvor den kan ta til seg forurensninger. Vann i atmosfæren tilfører så vann til jordoverflaten i form av regn, tåke, hagl, sne, dugg eller rim.

Den videre ferden vannet tar, enten det er infiltrasjon i grunnen eller overflateavrenning, vil avgjøre hvor mye forurensninger vannet vil ta til seg videre. Hva vannet kommer i kontakt med underveis, samt hvor lenge kontakten varer, er noe av det som bestemmer mengden forurensning som vannet kan ta opp.

Bakterier og virus
Flere koker vann til matlaging på grunn av bakterier og virus som kan forårsake magetrøbbel. Andre dusjer ikke på grunn av radongass i vannet. Svært mange kjøper også dyrt vann i butikken.

Misfornøyd med drikkevannet?
Dersom du er i tvil om kvaliteten på drikkevannet ditt, kan vi tilby ulike vannanalyser som vil gi deg svar på hva som kreves for å gi deg optimal vannkvalitet.

Vi kan tilby en rekke ulike produkter og løsninger som effektivt reduserer alle kjente problemer tilknyttet drikkevannet. Er du usikker på hvilken rensemetode som er riktig for ditt tilfelle? Våre ansatte har kompetanse til å finne den beste løsningen for deg.