Til toppen

CLAGE

Hos oss får du kjøpt Clage gjennomstrømsvarmere, som leveres i ulike utgaver basert på størrelse, effekt og bruksområde. Uansett rom eller plassering finnes det gjennomstrømsvarmere som er rett for deg.
 

Gjennomstrømsvarmere erstatter den tradisjonelle sentrale varmtvannsberederen og gjør vannoppvarmingen desentralisert. Vannet som skal tappes varmes opp øyeblikkelig, og kun når det etterspørres. Dette medfører at man alltid får varmt vann uten ventetid!
Vanlige spørsmål og svar om gjennomstrømsvarmere

 

Tradisjonelle varmtvannsberedere varmer normalt sett opp 200 liter med vann til 60 - 80°C grader til enhver tid. Dette betyr at varmtvannsberederen krever mye strøm og varmer opp vannet i 24 timer i døgnet, til og med når du ikke er hjemme. I og med at varmtvannsberederen ofte står på et vaskerom eller i en kjeller, vil det ofte ta litt tid før vannet som skal tappes blir varmt, avhengig av hvor du er i huset. Gjennomstrømsvarmere erstatter den tradisjonelle sentrale varmtvannsberederen og gjør vannoppvarmingen desentralisert. Vannet som skal tappes varmes opp øyeblikkelig, og kun når det etterspørres. Dette medfører at man alltid får varmt vann uten ventetid! Kort sagt sparer dette strøm, vann og plass og gjør gjennomstrømsvarmeren til et bærekraftig alternativ til den tradisjonelle varmtvannsberederen.
Hvilken gjennomstrømsvarmer som passer best for deg avhenger av hva du vil gjøre med den og hvor du skal ha den. Større effekt gir bedre og mer konstante resultater, uavhengig av temperaturen til vannet og årstid. Vil du ha best effekt og ønsker ikke å inngå kompromiss på vanntemperatur, anbefaler vi at du velger modeller med 400 V. Dette krever at strømnettet ditt støtter 400 V. Har du kun kaldtvannstilkobling fra før, eller skal du installere en gjennomstrømsvarmer på plasser der varmtvannsbehovet ikke er like stor, vil du få en god opplevelse med 230 V modeller. Her handler det om å tilpasse forventningene sine. Generelt anbefaler vi E-comfort serien til dusj og bad, E-compact serien til kjøkkenet og E-mini serien til håndvask. Resultatene som leveres avhenger her på inngangstemperatur på vannet og effekten på enheten. Er du fortsatt usikker er du velkommen til å ta kontakt med oss!